المقادير
كوب ارز
كيلو لبن
قشطه او كريمه
شوربه دسمه (شوربه بط)
بصله مفرومه ومتحمره دهبي اللون
فصين ثوم
نص كوب صلصه
ملح وتوابل حسب الرغبه الطريقه
نغسل الارز جيدا ونسلقه فى الشوربه حتى يستوى نضيف اللبن ونتركهم حتى يتماسك ويصبح قريب للارز ابو لبن
نضع عليه القشطه او الكريمه ونقلب جيدا ثم نحضر صلصة التزين للوجه الطبق نهرس الثوم وصفره على النار ثم نضع الصلصه والتوابل والملح ثم نصب الكشك فى طبق التقديم وعليه البصل المتحمر فى السمن البلدى ثم قطرات من الصلصه
بشكل جميل ووووووووووووووووبالهنا وووووووووووالشفاااااااااااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق