نتعلم طريقة عمل المسقعه
المقادير ..........
نص كيلو بادنجان رومى
نص مفروم احمربدون دهن
بصله مفرومه متوسطه
٤ فصوص ثوم
٤ حبات فلفل رومى
٢ فلفل حامى
ملح وكمون وفلفل اسود حسب الرغبه
نص كيلو طماطم او نص ك صلصه الطريقة
نقطع البادنجان حلقات ونرش عليه رشة ملح ونتركه شويه قبل القلى بساعه حتى لا يشرب زيت كتير اثناء القلى
ثم نقليه ونحضر البصله المفرومه ونصفرهاعلى النار ثم نضيف لها اللحمه المفرومه والبهارات والملح والفلفل الاسود
نأتى بالبيركس او الصينيه ونرص فيها نص كمية البادنجان ثم نضع نص المفروم العصاج ثم باقى البادنجان ثم باقى المفروم ونحضر الفلفل الرومى ونقطعه ونقليه ثم نرصه على الوجه مع الفلفل الحامى وقطع الثوم صغير جدا ونضعه على الوجه ثمنضيف عصير الطماطم او الصلصه على الوجه ثم ندخلها الفرن حوالى ربع ساعه وووووووووووووووو
بالهنا والشفااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق