الأربعاء، 6 نوفمبر 2013

بطاطس البيوريه

المقادير

كيلوبطاطس مقشره ومقطعه مكعبات
نص كوب كريمه
نص كوب لبن
نص كيلولحم مفروم احمر
بصله  
4فصوص ثوم مهروس
ملح وفلفل اسود وحبهان وكسبره ناشفه حسب الرغبه
رشه زعتر ورشه روز مارى
نص كوب جبنه مودزيريلا للوجه للتزيين

                                                                  الطريقه

نسلق البطاطس فى 2كوب ماء جيدا ثم نهرسها بباقى الماء القليل المتبقى من السلق ونضيف عليها اللبن والكريمه والتوابل
ونضيف الثوم المهروس ونعجنهم مع بعض
ثم نرش الزعتر والروز مارى والكسبره الناشفه ونقلبهم
نحضر البصله ونبشرها ونصفرها على النار ثم نضيف لها المفروم والتوابل والفلفل الاسودوالحبهان المطحون ونسويهم 
نحضرالبيركس ونضع نصف البطاطس ونضع عليها المفروم ثم باقى البطاطس ثم الجبن المبشور على الوجه ثم ندخلها الفرن 20دقيقه
وووووووووووووووووووبالهناااااااا ووووووووووووو الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق