المقادير
كيلوبطاطس مقشره ومقطعه مكعبات
نص كوب كريمه
نص كوب لبن
نص كيلولحم مفروم احمر
بصله
4فصوص ثوم مهروس
ملح وفلفل اسود وحبهان وكسبره ناشفه حسب الرغبه
رشه زعتر ورشه روز مارى
نص كوب جبنه مودزيريلا للوجه للتزيين
الطريقه
نسلق البطاطس فى 2كوب ماء جيدا ثم نهرسها بباقى الماء القليل المتبقى من السلق ونضيف عليها اللبن والكريمه والتوابل
ونضيف الثوم المهروس ونعجنهم مع بعض
ثم نرش الزعتر والروز مارى والكسبره الناشفه ونقلبهم
نحضر البصله ونبشرها ونصفرها على النار ثم نضيف لها المفروم والتوابل والفلفل الاسودوالحبهان المطحون ونسويهم
نحضرالبيركس ونضع نصف البطاطس ونضع عليها المفروم ثم باقى البطاطس ثم الجبن المبشور على الوجه ثم ندخلها الفرن 20دقيقه
وووووووووووووووووووبالهناااااااا ووووووووووووو الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق