حلوين جدا فى طعمهم فقلت لازم اعرفكو الطريقه
ارز بسمتى بالبسله والجزر
المقادير
1/2 كيلو ارز بسمتى غامق
1/2 كيلو بسله على جزر
بصله
ملح / فلفل/ كارى /كركم /بهارات
الطريقهوعالنار نحط البصله تتشوح
نكون بنسلق البسله نص سلقه
جيب الرز ونغسله
وبعدين هنجيب الرز وننزل بيه عالبصله مع الملح والتوابل
ونقلبه لحد ما يسخن وبعدها ننزل بالبسله كده
ونقلبهم كويس مع بعض ونضيفله الشوربه ونسيبه يتشرب زى الرز العادى ونوطى عليه النار ووووووووووووووبالهنا ووووووووالشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق