الى كل من يعانى من النحافه الزائده والضعف العام والانيمياء وفقر الدم وشحوب واصفرار الوجه
اليكم هذا الغذاء الذى يحتوى على العديد من الفيتامينات والبروتينات العاليه فى السعرات الحرارية
والحديد والمعادن والكربوهيدرات والاملاح المعدنيه وجميع العناصر اللازمه لامداد الجسم
بالطاقه والحيويه
انها المفتقه المصرية التى تصنع من
عسل قصب السكر
حبة البركه ( الحبه السوداء المطحونه )
و الحلبه الحصى المطحونه
والسمسم وزيت السمسم
والنشا
المغات المطحون
والفتسق واللوز والسودانى
القرطاس
انها تمد الجسم بالحديد والكربوهيدات والسكريات والبروتينات التى يحتاجها الجسم لما تحتويه من عناصر عالية السعرات الحراريه وتؤدى الى زيادة الوزن فى غضون اسبوع من استعمالها يوميا حوالى من 3 الى 4 كيلو أسبوعيا
كيفية الاستعمال
2 ملعقه واحدة كل يوم صباحا" بعد الفطور مباشرة
2 ملعقه واحده مساءا" بع وجبة العشاء
والحديد والمعادن والكربوهيدرات والاملاح المعدنيه وجميع العناصر اللازمه لامداد الجسم
بالطاقه والحيويه
انها المفتقه المصرية التى تصنع من
عسل قصب السكر
حبة البركه ( الحبه السوداء المطحونه )
و الحلبه الحصى المطحونه
والسمسم وزيت السمسم
والنشا
المغات المطحون
والفتسق واللوز والسودانى
القرطاس
انها تمد الجسم بالحديد والكربوهيدات والسكريات والبروتينات التى يحتاجها الجسم لما تحتويه من عناصر عالية السعرات الحراريه وتؤدى الى زيادة الوزن فى غضون اسبوع من استعمالها يوميا حوالى من 3 الى 4 كيلو أسبوعيا
كيفية الاستعمال
2 ملعقه واحدة كل يوم صباحا" بعد الفطور مباشرة
2 ملعقه واحده مساءا" بع وجبة العشاء
- المقادير:كيلوعسل اسود1/8 كيلوحلبة مصحونة3/4 كوبزيت در ة او عبادمقدار
- سمسم وسودانى
- 2 ملعقةدقيق
- الطبخ:. نضع الزيت على النار ونضع الدقيق ونسيبه يصفر شوية صغيرين
. وبعدين نحط العسل
. ولما يسخن شوية نحط الحلبه المصحونة بتكون مغلفة بيكون عليها مكسرات وبنقلبهم كويس لحد مايغلو
. ونحط السمسم والسودانى المتحمص وميكونش سودانى من المملح
. وبعدين نسيبهم يغلو 4 او5 دقايق
. وبعدين نطفى عليه ونسيبه لما يبر د
. ولما يبر د نعبيها فى برطمان وهنلاحظ انها لما بردت طعمها كويس وتخنت شويه وبقت زى المربىحقيقى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق