ا
كوب لبن
كوب دقيق
بيضتان
ربع ملعقة ملح للكريب الحادق / او معلقتين سكر للكريب الحلو
ملعقتين زيت
المقادير مش مكلفة خالص
ونفسك يبقى حلو فى الاكل
اول حاجة نجيب طبق كبير غويط وننخل الدقيق والملح / او السكر كويس
هتحطى البيضتان ونص كوب لبن ونضربهم بمضرب البيض ويفضل الكهربى
هتحطى بقيت كوب اللبن وتضربيهم تانى بمضرب البيض لحد ما يبقو ناعمين جدا
بعد كدا تحطى الزيت وتضربيهم تانى بمضرب البيض لحد ما تحصلى على عجينة ناعمة جدا
وتسيبى العجين فى الهوا لمدة ساعة
بعد كدا هتجيبى صينية ( تيفال ) او اى صينيه الاكل مش بيلزق فيها
وتمسحيها بالزيت من جوا عشان العجين مش يلزق فيها
وبعدين تحطى فيها العجين وتفرديه كويس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق