طريقه التحضير تجيبى اناء وتضعى فيه السكر والبيض والفانليا وتضربى بالمضرب الكهربائى لغايه لما يزيد معكى وبعد ذلك تضعى البيكنج بودر فى الدقيق وتضعيهم على السكر والبض بالتدريج( الدقيق لايضرب بالمضرب) وتجيبى الصينيه متوسطه وتدهن بالسمن بسيط وتصبى الكيك وتدخليها الفرن عند درجه حراره 180 لمده نصف ساعه تقريبا لغايه لما تلاقيها فصلت فى الاجناب وبعد خروجها من الفرن تطلعيها من الصينيه وتحطيها على غربال سلك علشان تبرد وبعدين تقطعيها نصفين وتحطى طبقه من الكريمه الشانتيه وانا عن نفسى بحط فول سودانى وجوز هند واى مكسرات انتى عايزاها وتحطى النصف اللى طلعتيه وتغلفيها كلها بالكريمه وتجيبى قمع بتاع بلح الشام وتزينيها وترشى عليها فرمسيل وتحطيها فى الثلاجه
طريقه عمل كريمه شانتيه تجيبى كيس جاهز من السوبر ماركت وتحطيه فى اناء وتضعى عليه كوب مثلج وتضربى بالمضرب لمده نصف ساعه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق