المقادير
كيلوعكاوى مقطع
2بصله شرائح
3فصوص ثوم
1حبه فلفل حامى
ملعقة كسبره ناشفه وحبهان وفلفل اسود وورق لورى وملح
كيلو طماطم معصوره او صلصه
100جرام لسان عصفور
الطريقه
نسلق العكاوى جيدا ونضيف لها توابل
نصفر البصله والثوم والفلفل الحامى ونضيف عليهم العكاوى وكوب شوربه من سلقها ثم الطماطمونتركها تكمل عتى النار
ثم نحمر السان عصفور فى قليل سمن وبعد غليان العكاوى بالطماطموتسبيكها نضيف لها السان المحمر
ونتركه حتى بنضج حوالى7 دقائق
وووووووووووووووووبالهنا ووووووووووووووووووو الشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق