الجمعة، 8 نوفمبر 2013

طاجن العكاوى بلسان العصفور

المقادير

كيلوعكاوى مقطع 
2بصله شرائح
3فصوص ثوم
1حبه فلفل حامى
ملعقة كسبره ناشفه وحبهان وفلفل اسود وورق لورى وملح 
كيلو طماطم معصوره او صلصه
100جرام لسان عصفور

                                          الطريقه

نسلق العكاوى جيدا ونضيف لها توابل
نصفر البصله والثوم والفلفل الحامى ونضيف عليهم العكاوى وكوب شوربه من سلقها ثم الطماطمونتركها تكمل عتى النار 
ثم نحمر السان عصفور فى قليل سمن وبعد غليان العكاوى بالطماطموتسبيكها نضيف لها السان المحمر 
ونتركه حتى بنضج حوالى7 دقائق
وووووووووووووووووبالهنا ووووووووووووووووووو الشفا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق